Microbiología de los Alimentos / W. C. Frazier; D.C. Westhonff; Manuel Ramis Verges
Material type: TextLanguage: Spanish Publisher: Zaragoza : Acribia , 1993Edition: 4Description: 512 p. : ilISBN: 842000734-XSubject(s): MICROBIOLOGIA | CONSERVACION DE ALIMENTOS | HONGOS Y LEVADURASDDC classification: 664Item type | Current location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds |
---|---|---|---|---|---|---|---|
LIBROS - MATERIAL GENERAL | BIBLIOTECA CENTRAL | 664 F848m (Browse shelf) | 1 | Available | 012835 | ||
LIBROS - MATERIAL GENERAL | SEDE URBANA | 664 F848m (Browse shelf) | 2 | Available | 011865 |
Total holds: 0
Browsing SEDE URBANA shelves Close shelf browser
663.4 M553 Bebidas Fermentadas / | 664 C355t Tecnología de Alimentos | 664 C355t Tecnología de Alimentos | 664 F848m Microbiología de los Alimentos / | 664 G989i Introducción a la Tecnología de Alimentos / | 664 G993i Introducción a la Tecnología de Alimentos / | 664 H682h Higiene y Toxicología de los Alimentos / |
There are no comments on this title.