Microbiología de los Alimentos / W. C. Frazier; D.C. Westhonff; Manuel Ramis Verges
Material type:![Text](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
![](/opac-tmpl/bootstrap/images/filefind.png)
Item type | Current location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
BIBLIOTECA CENTRAL | 664 F848m1 (Browse shelf) | 1 | Available | 005127 | ||
![]() |
BIBLIOTECA CENTRAL | 664 F848m1 (Browse shelf) | 2 | Available | 068437 |
Total holds: 0
Browsing BIBLIOTECA CENTRAL shelves Close shelf browser
664 F735h Higiene de los Alimentos, Microbiología y HACCP / | 664 F848m Microbiología de los Alimentos / | 664 F848m1 Microbiología de los Alimentos / | 664 F848m1 Microbiología de los Alimentos / | 664 F848m2 Microbiología de los Alimentos / | 664 G989i Introducción a la Tecnología de Alimentos / | 664 G989i1 Introducción a la Tecnología de Alimentos / |
There are no comments on this title.