Introducción a la Tecnología de Alimentos / Rosa Guzman R; Edgar Segura V
Material type: TextLanguage: Spanish Publisher: Santafé de Bogotá : Unisur , 1989Description: 664 p. : ilSubject(s): PROCESAMIENTO DE ALIMENTOS | CONSERVACION DE ALIMENTOSDDC classification: 664Item type | Current location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds |
---|---|---|---|---|---|---|---|
LIBROS - MATERIAL GENERAL | BIBLIOTECA CENTRAL | 664 G989i (Browse shelf) | 2 | Available | 016664 |
Total holds: 0
Browsing SEDE URBANA shelves Close shelf browser
664 C355t Tecnología de Alimentos | 664 C355t Tecnología de Alimentos | 664 F848m Microbiología de los Alimentos / | 664 G989i Introducción a la Tecnología de Alimentos / | 664 G993i Introducción a la Tecnología de Alimentos / | 664 H682h Higiene y Toxicología de los Alimentos / | 664 H682ho Higiene y Toxicología de los Alimentos / |
There are no comments on this title.