Descripción, Situación Actual y Estrategia de Conservación de la Raza Bovina Colombiana Criolla Casanare. / Héctor Julio Sastre

By: Sastre, Héctor JulioMaterial type: TextTextLanguage: Spanish Publisher: Córdoba : Facultad de Veterinaria , 2002Description: 100 p. : ilISBN: 9583356204Subject(s): GANADO CRIOLLO - CASANARE (COLOMBIA) | GANADERIA - CASANARE (COLOMBIA) | GANADO VACUNO - CASANARE (COLOMBIA)DDC classification: 636.28
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode Item holds
LIBROS - MATERIAL GENERAL LIBROS - MATERIAL GENERAL BIBLIOTECA CENTRAL
636.28 S253 (Browse shelf) 1 Available (Sin Restricciones) 017742
LIBROS - MATERIAL GENERAL LIBROS - MATERIAL GENERAL BIBLIOTECA CENTRAL
636.28 S253 (Browse shelf) 2 Available (Sin Restricciones) 017743
LIBROS - MATERIAL GENERAL LIBROS - MATERIAL GENERAL BIBLIOTECA CENTRAL
636.28 S253 (Browse shelf) 3 Available (Sin Restricciones) 017744
LIBROS - MATERIAL GENERAL LIBROS - MATERIAL GENERAL BIBLIOTECA CENTRAL
636.28 S253 (Browse shelf) 4 Available (Sin Restricciones) 047265
LIBROS - MATERIAL GENERAL LIBROS - MATERIAL GENERAL BIBLIOTECA CENTRAL
General
636.28 S253 (Browse shelf) 5 Available 047266
LIBROS - MATERIAL GENERAL LIBROS - MATERIAL GENERAL BIBLIOTECA CENTRAL
General
636.28 S253 (Browse shelf) 6 Available 047267
LIBROS - MATERIAL GENERAL LIBROS - MATERIAL GENERAL BIBLIOTECA CENTRAL
General
636.28 S253 (Browse shelf) 7 Available 053525
Total holds: 0

Incluye Bibliografía

There are no comments on this title.

to post a comment.

2012 © Universidad de los Llanos. Nit: 892.000.757-3
Barcelona: Km. 12 Vía Puerto López - PBX. 6616800
San Antonio: Calle 37 No. 41-02 Barzal - PBX. 6616900
Emporio: Calle 40 A No. 28-32 Emporio - 6734700
Fax:6616800 ext: 204
Horario de atención: Lunes a Viernes 7:30a.m a 11:45a.m y 2:00p.m a 5:30p.m

Linea Gratuita PQRs: 018000918641
Atencion en linea: Lunes a Viernes 7:30a.m a 11:45a.m
y 2:00p.m a 5:30p.m
[email protected],
[email protected]
Políticas de Privacidad y Términos de Uso