Los Mataderos / Mario Asdrubali; Alberto Stradelli
Material type: TextLanguage: Spanish Publisher: Zaragoza : Acribia , 1969Description: 267 p. : il.; 24 cmSubject(s): MATADEROS | SALUD PUBLICA | MATADEROS - SUBPRODUCTOSDDC classification: 664.90Item type | Current location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds |
---|---|---|---|---|---|---|---|
LIBROS - MATERIAL GENERAL | BIBLIOTECA CENTRAL | 664.90 A815m (Browse shelf) | 1 | Available (Sin Restricciones) | 004109 | ||
LIBROS - MATERIAL GENERAL | BIBLIOTECA CENTRAL | 664.90 A815m (Browse shelf) | 2 | Available (Sin Restricciones) | 004110 |
Total holds: 0
Browsing BIBLIOTECA CENTRAL shelves Close shelf browser
664.82 B747p2 Procesamiento Térmico de Frutas y Hortalizas | 664.82 H473p Principios de Envasado de los Alimentos / | 664.83 R241f Fabricación de mermelada / | 664.90 A815m Los Mataderos / | 664.90 A815m Los Mataderos / | 664.9 D371 La Demanda de Carnes en Países Seleccionados de América Latina y el Caribe / | 664.9 H779p Proteínas de Soja y Fórmulas para Productos Cárnicos / |
incluye indices
There are no comments on this title.