Tecnología para Procesamiento de Pieles de Pescado / María Luiza Rodrígues de Souza Franco; Ramona Esther Nuñez, tr.
Material type: Mixed materialsLanguage: Spanish Series: Colección Fundamentum No.35Publisher: Maringá : Universidade Estadual de Maringá , 2007Description: 61 p. : il.; tbsISBN: 8576281184Subject(s): PESCADOS - PIEL - UTILIZACION | PESCADOS - PIEL - CURTIMIENTO | PESCADOS - PIEL - METODOS DE CONSERVACION - CALIDAD | PESCADOS - HISTOLOGIAItem type | Current location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds |
---|---|---|---|---|---|---|---|
FOLLETOS | BIBLIOTECA CENTRAL | F 1787 (Browse shelf) | 1 | Available (Sin Restricciones) | 043185 | ||
FOLLETOS | BIBLIOTECA CENTRAL | F 1787 (Browse shelf) | 2 | Available (Sin Restricciones) | 043186 |
Total holds: 0
Browsing BIBLIOTECA CENTRAL shelves Close shelf browser
Incluye Bibliografía
There are no comments on this title.