Tecnología Quesera / Abraham Villegas de Gante
Material type: TextLanguage: Spanish Publisher: México : Trillas , 2004Description: 398 p. : il.; graf. ; 23 cmISBN: 9682469996Subject(s): QUESOS | INDUSTRIA LECHERA | QUESOS - MANUALES | PRODUCTOS LACTEOS | LECHE - ANALISISDDC classification: 637.3Item type | Current location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | Item holds |
---|---|---|---|---|---|---|---|
LIBROS - MATERIAL GENERAL | BIBLIOTECA CENTRAL | 637.3 V196t (Browse shelf) | 1 | Available (Sin Restricciones) | 026455 | ||
LIBROS - MATERIAL GENERAL | BIBLIOTECA CENTRAL | 637.3 V196t (Browse shelf) | 2 | Available (Sin Restricciones) | 064811 | ||
LIBROS - MATERIAL GENERAL | BIBLIOTECA CENTRAL | 637.3 V196t (Browse shelf) | 3 | Available (Sin Restricciones) | 064812 |
Total holds: 0
Browsing BIBLIOTECA CENTRAL shelves Close shelf browser
637.3 V196m Manual Básico para Elaborar Productos Lácteos / | 637.3 V196t Tecnología Quesera / | 637.3 V196t Tecnología Quesera / | 637.3 V196t Tecnología Quesera / | 637.3 Z44m Manual de Tecnología Quesera / | 638 A589 El Trichogramma Spp: Producción, Uso y Manejo en Colombia / | 638.1 B715a Abejas / |
Incluye Glosario e Indice
There are no comments on this title.